top of page

Onze kamers

Kamer 1

Kamer 1 is gelegen aan de straatkant maar zonder last te hebben van het verkeer of het openbaar vervoer. Deze kamer heeft een dubbel bed, digitale televisie, privé badkamer met douche en toilet en beschikt ook over rolluiken voor een uitstekende nachtrust.

Kamer 2

Kamer 2 is gelegen in het midden van het huis en grenst aan kamer 3. Het heeft 2 enkele bedden en beschikt verder over digitale tv, een privé badkamer met douche en toilet en met uitzicht op een stukje groen waar onze kippen rustig hun gang gaan.

Kamer 3

Kamer 3 is de ruimste kamer en bevindt zich aan de achterzijde van het huis met uitzicht op de tuin en grenst aan kamer 2 en het overdekte terras. Ook hier beschik je over digitale televisie, een privé badkamer met ligbad en toilet. Bovendien is er ook een kleine keuken aanwezig, ideaal voor een langer verblijf.

Gemeenschappelijke ruimtes

De eetzaal, tuin en ruime parking zijn gemeenschappelijke ruimtes. Ideaal om praatje te maken met de andere gasten of om gewoon te genieten van een welverdiende rust met zicht op onze idyllische tuin.

bottom of page